Anonym postbox stockholm

Anonym postbox stockholm? Vi på Brevia vill berätta på ett enkelt sätt om hur det går till när ni vill hyra anonym postbox Stockholm. Det hela är en mycket smidig process och på vår hemsida finns allt ni behöver för att hyra er box hos oss redan idag om ni så önskar.

Steg ett är att registrera en särskild postadress hos skatteverket, vi har gjort det smidigt så att på vår hemsida ligger en direktlänk så att ni kan fylla i alla de uppgifter som behövs och har ni bankid så går det hela på ett kick. Annars kan ni naturligtvis ladda ner blanketten på vår hemsida och skicka in den med post om ni hellre vill det. På vår hemsida kan ni läsa mer utförligt vad som menas med särskild postadress.

Steg 2 är att anmäla till oss att ni vill hyra er postbox hos oss, då sätter vi genast igång med att se till att ni kan hyra era postboxar hos oss. Enklare än så blir det inte, vi är proffs på detta och vi är Sveriges största uthyrare av anonym postbox Stockholm.

Söker ni anonym postbox Stockholm, då har ni kommit rätt!

Vi värnar om våra kunders integritet därför hanterar vi er post med största noggrannhet och diskretion. Vi delar inte med oss av våra kundengagemang till andra register eller till myndigheter. Enda gången det sker ett undantag är när det finns beslut från åklagare då kan vi tvingas att ge ut dagsaktuella uppgifter.

Vi är ett mycket seriöst företag som varit verksamma i branschen sen över 35 år tillbaka.

Vill du veta mer om hur det går till när du vill hyra en postbox för privatpersoner samt om Brevias tjänster så läs gärna mer på www.brevisa.se och är du skrivsugen så mailar du oss direkt på info@brevia.se så återkopplar vi så snart vi kan. För en personlig kontakt så ringer du oss på tfn 08-15 52 10 så får du prata med någon av våra trevliga medarbetare. Välkomna till oss på Brevia, vi besvarar era frågor gällande postbox för privatpersoner!

Kontakta oss gärna om du har frågor!

 

anonym postbox stockholm