Postbox Stockholm billigt

Postbox Stockholm billigt? Letar du efter ett tryggt företag där du kan hyra postboxar billigt i Stockholm City?

Då är Brevia det självklara valet! Vår gedigna erfarenhet av branschen sträcker sig över 35 år tillbaka och vi kan branschen. Vad innebär det att hyra en postbox? Man kan på ett enkelt sätt förklara det så att vi tar hand om posthanteringen åt er.

Om ni inte har möjlighet att personligen hämta er post så kan ni skicka någon i ert ställe, det går endast om ni har lämnat ut vilken postbox som är just er samt vilken personlig kod ni har. Koden har ni själv valt när ni skaffade er postbox. Befinner ni er på annan ort eller inte har möjlighet att kolla er post så har vi en tjänst då vi kan öppna er post, scanna in den och skicka den digitalt till er e-post. Att eftersända er post till en annan adress som ni vill ha den till är också en av våra tjänster. Vänd er till oss på Brevia så svarar vi på era frågor som ni har kring detta med att hyra postboxar.

Brevia i Stockholm City ordnar så att ni enkelt kan hyra postbox i Stockholm billigt

På vår hemsida kan ni läsa mer om våra omdömen från kunder som är utomordentligt belåtna med vår service och vårt professionella sätt att hantera posten. Det är en självklarhet för oss och vet ni vad- vi lever upp till det också när man söker en säker plats att hyra postboxar på. Oavsett om ni som privatperson eller företag är i behov av att hyra postboxar så har vi på Brevia den optimala lösningen för er som kund.

Vi på Brevia vill givetvis ha en lång relation med våra kunder och därför är pålitlighet en av våra hörnstenar. Vi lever upp till vårt goda rykte!

Ring oss på tfn 08-15 52 10 för era funderingar, vi ser fram emot ert samtal. Ni kan också maila oss på info@brevia.se så svarar vi med glädje på era frågor. Vi har den kompletta lösningen när ni vill hyra postboxar och få service av toppklass!

Kontakta oss gärna!

postbox stockholm billigt