Postbox

Undrar du också över vad det innebär att ha en postbox? Då kan vi på Brevia berätta för dig vad du behöver veta om den typen av tjänst som postbox avser. Nu är det smidigare än någonsin att skaffa en postbox, genom oss på Brevia kan du alltid känna dig säker och du som kund är i mycket trygga händer. Vi garanterar dig en oerhörd integritet och endast du som kund kommer åt din post. Du kan sända någon annan att hämta din post om de vet vilken som är just din postbox samt att de har din personliga kod som du själv valt ut när du skaffade din postbox hos oss. Vi på Brevia kan erbjuda dig servicen att vi eftersänder din post oavsett vart du befinner dig. Postbox gör din posthantering enkel och du kan antingen hämta din post själv i din postbox hos oss eller använda dig av vår tjänst som innebär att du kan få den sänd vidare eller scannad och e-postad till dig.

Vi är Sveriges största uthyrare av postboxar till privatpersoner samt företag och vi kan med stolthet berätta att vi varit verksamma i över 35 år.

Söker du postbox i Stockholm? Vi på Brevia har lösningen!

Vi på Brevia har den optimala lösningen för dig när du ska hyra postbox, efter alla våra år i branschen så har vi fått många fina omdömen från våra kunder som vi gärna låter dig ta del av på vår hemsida.

Vill du veta mer om hur du ska gå till väga när du ska hyra din postbox så besök gärna vår hemisda www.brevia.se, där har vi samlat all information om du har frågor och funderingar så kan du antingen ringa oss på tfn 08-15 52 10 för en personlig kontakt eller så mailar du på info@brevia.se så så svarar vi inom kort. Välkommen till oss på Brevia för att hyra din postbox!

Postbox