Skriva sig på postbox

Skriva sig på postbox? Behöver du som privatperson eller kanske ditt företag hjälp med att hyra postboxar? Då hoppas vi på Brevia att du hör av dig till oss, låt oss berätta varför!

Registrera en särskild postadress hos Skatteverket och låt Brevia Postboxar ta hand om din post. Då kan du hämta din post hos oss eller få den sänd vidare med post eller scannad och e-postad till dig.

Vi är sveriges största uthyrare av postboxar. När vi frågar våra kunder vad de tycker är viktigast när det gäller deras posthantering så hör vi ofta  –Det ska kännas säkert tryggt! Och är det något vi på Brevia strävar efter så är det att ni som kunder ska känna enorm trygghet när ni hyr era postboxar hos oss.

Hur går det då till att skaffa postbox? Ni kan enkelt registrera en särskild postadress på skatteverket via en direktlänk på vår hemsida, har ni bankid så registreras den omgående annars har vi gjort det smidigt så att ni kan skriva ut en blankett om ni hellre vill skicka in den med post. Sedan är nästa steg att hyra er postbox hos oss så sköter vi om postahanteringen på ett solidt och tryggt sätt. Om ni själva inte har möjlighet att hämta er post så har vi fantastisk service där vi dels erbjuder er tjänsten där vi eftersänder er post till er och vi har även en tjänst som är oerhört smidig då vi kan öppna er post, scanna in samtliga brev och skicka till er e-post. Detta gör vi givetvis med största diskretion och säkerhet för er som kund.

Man kan inte skriva sig på postbox – Det ska vara smidigt att hyra era postboxar hos oss på Brevia!

Hyr era postboxar hos oss på Brevia, vi har den kompletta lösningen! När det gäller vår posthantering och postboxar så tummar vi aldrig på förtroendekapitalet. Vi vill ha en långsiktig relation med våra kunder och därför är just förtroendet a och o när ni hyr era postboxar hos oss.

För att få mer information gällande vad det kostar att hyra postboxar och få svar på dina frågor så läs mer på www.brevia.se. Vill ni maila dina frågor så mailar du till oss på info@brevia.se så svarar vi inom kort.

Vi ser fram emot er kontakt, varmt välkommen till Brevia, er framtida hjälp med posthanteringen!
Kontakta oss gärna!

skriva sig på postbox